Ponuka prace Mnichov - pokracovanie
Krajane.cz - Belgie | Británie | Irsko | Kanada | Lucembursko | Německo | Nizozemsko | Nový Zéland | Rakousko | Řecko | Španělsko | Švédsko | Švýcarsko | USA
Vítejte :) | Uživatel: Heslo: Pamatovat: | Zaregistrovat! | Heslo? | cz sk fr
 
Stran: 1 [2]   Dolů
 
Autor Téma: Ponuka prace Mnichov - pokracovanie  (Přečteno 160401 krát)
milda34
Host
« Odpověď #15 : Srpen 03, 2014, 12:25:34 am »

Mila Saro,
dekuji ti za krasnou osobni zpravu:

(Bez předmětu)
« Adresát: milda34 : Včera v 08:38:23 pm »
« Toto je buď přeposlaná nebo zodpovězená zpráva. »

Sara: 111: Nauc sa citat a potom tu urazaj ludi....toho doktorka potrebujes Zjavne ty....ubohe tie tvoje slova....ked nerozumies po slovensky,tak nekonentuj....trapko

Milan: Muzes mi rici, kde jsem koho jak urazil? A koho jsem v tomhle tematu posilal k doktorovi?

Od tve registrace 1.srpna 2014 v 19:36:49 jsi stacila napsat jeden jediny prispevek (a minimalne jednu arogantni osobni zpravu), zatim se devce zlaty vubec neorientujes, kdo tady koho urazi a kdo tady opravdu potrebuje psychiatra.

A ted citace tveho prispevku: "... A mimochodom ak komunita slovakov a cechov bola vytvorena preto, aby tu cesi urazali slovakov,tak to potom klobuk dole .."
K tomuto bych chtel dodat: dovolis me prosim, abych ja (Cech) s tebou (Slovenkou) mluvil tak, jako s nami mluvi tvuj krajan Hary? Tady na tomto foru to vypada spis, ze Slovaci (hlavne jeden slovensky exemplar, ke kteremu se ted prirazujes i ty) urazeji Cechy.  Kdybych te castoval jen  par vyrazy tveho krajana, soudim, ze bys (podle toho, jak jsi popudliva a vykazujes zvysenou agresivitu, coz u tebe zcela jiste nebude dusledek kastrace) okamzite podavala zaloby na vsechny strany za urazky na cti a samym rozcilenim by ti praskla cevka....

Prosim tedy o odpoved, kde a jak jsem koho urazil a koho jsem posilal k doktoru.
 

Srdecne te zdravi Mlan

FYI - i tak muze vypadat "laska" k psum:

http://www.oe24.at/oesterreich/chronik/Im-Burgenland-geschnappt-Slowake-schmuggelte-101-Hundewelpen/34563959
http://www.tz.de/muenchen/stadt/slowakin-schleust-neun-halb-verhungerte-welpen-2425355.html
http://www.derorkan.at/tiere/137-hundewelpen-beschlagnahmt.html
« Poslední změna: Srpen 03, 2014, 01:18:28 am od milda34 » Zaznamenáno
Aranka



Karma: -1
Příspěvků: 6


« Odpověď #16 : Srpen 03, 2014, 12:39:26 pm »

Vy ste ale legrační Company...nebýt vás, tak se člověk v té cizině ani nezasměje.
Perte se a žerte se...mě to baví.
Zaznamenáno
Akter



Karma: 8
Příspěvků: 111



« Odpověď #17 : Srpen 03, 2014, 04:37:07 pm »

Aha, Milan nie je jediny kto dostal urazlivu sukromnu spravu od Sary. Ja som mal tu cest tiez.
Takze Sara stihla napisat do fora zatial jediny prispevok ale zato niekolko sukromnych sprav pod pas.
To je vykon, ktory by som ocenil blokovanim tohoto uzivatela. Kedze to neide, tak aspon touto cestou apel na nu aby mi neposielala ziadne dalsie negramotne spravy.
Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #18 : Srpen 03, 2014, 10:34:34 pm »

Znova ten inzerat:

Hladame obchodneho partnera pre vykon prace v Nemecku (okolie Mnichova)
Zarobok cca 2000,- €/mesacne. (netto!!!)
Praca: inzercia na nemeckych web strankach a rozvoz po okoli bydliska (do cca 200km)
Predpoklady: vodicak B, samostatnost, znalost nemciny na komunik.urovni, serioznost, vztah ku zvieratam.
Praca okolo 3-4 hod. denne (notebook, inzercia, telefonovanie s kupujucimi, odovzdanie na mieste podla dohody s kupujucim)

Idealne pre cloveka,ktory zije uz niekolko mesiacov v Nemecku a je schopny samostatne jednat.

V pripade seriozneho zaujmu viac v sukromnej sprave alebo mail. Dakujem.


Co nam tento inzerat rika? Nic konkretniho... Naplni prace ma byt rozvoz (neceho - blize nespecifikovaneho) po okoli bydliste... Co se tedy bude rozvazet? Inzerce na nemeckych webovych strankach... (inzerce neceho - blize nespecifikovaneho). A to "neco nespecifikovaneho" se ma odevzdavat na miste dohody s kupujicim. A za rozvoz "neceho nespecifikovaneho" slibena odmena cca 2000,- € mesicne.
Jedine zminka "vztah ke zviratum" naznacuje, ze se inzerat nejak tyka zvirat... Ale jak? Mam to pochopit ze se bude rozvazet zradlo pro zvirata, hygienicke potreby, papousci, krecci nebo leguani, obojky proti klistatum nebo psi plenky, treneri zvirat, zvirata z utulku nebo treba jen fenky k pripusteni? Nebyt tam te zminky o kladnem vztahu ke zviratum, mohl bych si myslet, ze se budou potajmu rozvazet treba navody na vyrobu vytecneho domaciho slovenskeho pervitinu :-)

Takovy inzerat nerika absolutne nic konkretniho co se predmetu cinnosti tyce, coz je zcela jiste dost dulezite. Neni divu, ze po precteni takto primitivne (ted jsem pouzil tve oblibene slovo, inzerente) napsaneho a nic nerikajiciho prispevku se strhla takova diskuze. A vubec neni divu, ze takovy inzerat pusobi nanejvys dubiozne. Zvlast v dobe, kdy se to podvody se psy jen hemzi a zrovna pred nedavnem byl tady v Nemecku shodou okolnosti jeden Slovak pri takovem podvodnem obchodu prichycen (neni mysleno nijak konkretne ve vztahu k tve osobe). Podobnych nicnerikajicih inzeratu je k nalezeni na ruznych portalech nebo v novinach vic nez dost a vetsinou se jedna o podvody....
Precti si po sobe ten inzerat jeste jednou a zamysli se, co rekl ostatnim.. Absolutni nic - jen pocit, ze nekdo zastira a mlzi pravy predmet cinnosti. A to ze zkusenosti vime ze se deje vzdycky, kdyz se nekdo pokousi zatajit pravou podstatu veci -> neduveryhodne -> podvodne -> nebrat!

I ja se zcela dobrovolne radim k tem primitivum, kteri pravy predmet cinnosti z takove nabidky prace nepochopili a zakonite nabyli podezreni, ze se jedna o neco nekaleho.

Zdravi Milan

P.S. predpokladam, ze muj prispevek dotycny inzerent stejne nebude cist - ten se tady objevil, vhodil nicnerikajici "nabidku na blize nespecifikovanou praci s vydelkem cca 2000,- € netto" a jak rychle se objevil, tak jeste rychleji urazene a dotcene zmizel a zadal admina o smazani jeho aktivit tady. Zrovna tak jako Sara111, ktera napsala jeden prispevek + nekolik soukromych urazlivych mailu a na slusnou privatni odpoved s otazkou, cim jsem si takovy urazlivy mail zaslouzil, se neobtezovala ani odpovedet. Joj, takovy lidi mam opravdu nejradsi - jsem rad, ze se takovym vejlupkum vicemene uspesne cely zivot vyhybam.  

M.
« Poslední změna: Srpen 04, 2014, 04:34:45 pm od milda34 » Zaznamenáno
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #19 : Srpen 04, 2014, 10:15:23 am »

Pridavam se k tem, kdo dostali od Sary soukromou zpravu,  samozrejme urazlivou, ale ponekud i zkomolenou nebo nepochopitelnou - Sara uz asi nebyla v nejlepsi psychicke kondici, kdyz zpravu psala, precejen toho za ten vecer napsala hodne   Mrknutí

"(Bez předmětu)
« Adresát: Hair : Srpen 02, 2014, 20:35:44 »
« Toto je buď přeposlaná nebo zodpovězená zpráva. »
K tomu tvojmu prispevku....ten smajlik je dokazom tvojej hluposti....snake sa tebe....to asi vies.... "

Pani Sara sem evidentne vlitla bez znalosti prostredi a hned nam to, hlupakum, vysvetlila.
Dalsi osoba, ktera nerozumi psanemu textu a vyklada si jej jinak. Moc mi to pripomina diskuse, ktere se tu vedou s take jednou takovou - ale to by musela byt snad neuveritelna shoda nahod  Mrknutí .
Mozna by nam Sara mohla i napsat, jak zjistila, ze pan neni podvodnik, jak pise na konci sveho traktatu, tim by se treba vse vysvetlilo.
Anebo ze by si sam pan zviratkovy podnikatel poridil novy nick a sam se osobne hajil? Slovnik tomu dost napovida, nikdo z nas tu nepouziva takoveto nadavky a vulgarni slova, pokud se nemylim (samozrejme, par vyjimek zde bylo a v zapomeni jeste dlouho neupadnou).
« Poslední změna: Srpen 04, 2014, 10:17:06 am od Hair » Zaznamenáno
kleena



Karma: 81
Příspěvků: 1795



« Odpověď #20 : Srpen 04, 2014, 12:22:58 pm »

Prepacte,ale takto sa nespravala moja dcera v puberte .... A ani syn....
Tak to koukám doháníte za ně...mimo jiné i soukromými zprávami?

(Ano, hlásím se do klubu Sárou postižených. Podle způsobu komunikace se nabízí otázka, jestli to jsou dvě fyzické osoby, nebo jen různé osobnosti)
« Poslední změna: Srpen 04, 2014, 12:25:51 pm od kleena » Zaznamenáno

A opice mínusují a mínusují...
i.Shag
Hair



Karma: -158
Příspěvků: 741



« Odpověď #21 : Srpen 07, 2014, 06:32:07 am »

Tady cerstva zprava pro Saru a pana zviratkoveho podnikatele, vlastne i pro ostatni milovniky domacich zvirat, kteri by nekdy mohli podlehnout nutkani koupit si sveho domaciho mazlicka napriklad od podomniho prodejce ci nekde na ulici:

http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/samozvana-chovatelka-skryva-mnozirnu-psu_314768.html#.U-MOFqPc2f4
Zaznamenáno
milda34
Host
« Odpověď #22 : Srpen 30, 2014, 02:12:21 pm »

Nedalo mi  to, nezlobte se:-)

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/271409/blesk-cz-nachytal-prekupnici-stenat-maskuje-se-z-mazane-blondyny-je-cernovlaska.html


M.
Zaznamenáno
Stran: 1 [2]   Nahoru
 
 
Skočit na:  

Poháněno MySQL Poháněno PHP Powered by SMF 1.1.20 | SMF © 2013, Simple Machines Validní XHTML 1.0! Validní CSS!

Impressum (Pravidla stránky) | Kontakt | enFrance.cz © 2024
Z Francie o Francii, česky i slovensky. Stránky Čechů a Slováků o životě, práci a studiu ve Francii - Francuzsku.

Zahnarzt München